Close

Клиентите за нас

Споделете

Какво казват клиентите за професионален фотограф Маргарита Ангелова?

Поли и Стан: относно сватбена фото сесия

PSM_5721-1

“Скъпа Марго, огромно Благодаря! Даваш сърцето си в това, което правиш и резултатът се вижда от кадрите. А колко труд е вложен дори и ние, младоженците не можем да предположим. Още веднъж Благодаря! Целувки!”

Любомира и Веселин: относно сватбена фотография

сватбена фотография
“Марго, желаем ти все така да продължаваш да работиш с толкова всеотдайност, страст и любов.Ти си прекрасен човек и професионалист ….Благодарим ти,че успя чрез тези си качества да пресъздадеш в кадрите всичко онова,за което се бяхме старали тооолкова много….
Гледайки заснетите от теб и екипа ти снимки, се пренасяме НАПЪЛНО в магията на нашия специален ден,а, именно сватбеният.….Прецени ни ,изтърпя ни -сега ние, приятели и роднини се радваме на всички моменти ,които улови с много хъс и пози :)”


Кристина и Ангел: относно сватбена фотография

сватбен фотограф, сватба, младоженци

“Марго, благодарим ти за професионализма и отдадеността с които засне нашият специален ден! Ти беше не само наш фотограф, а и гост с който успяхме да споделим най – прекрасните си мигове!!! Успех и само напред!!!”


Вили и Томи: относно сватбена фотография

сватбена фотография
Марго,благодарим ти за професионализма на целия екип,за отношението, себераздаването и креативността. Не просто улавяте моментите на радост,но и влагате душа и емоция, която си проличава и на снимките! Внимателно се вслушахме в съветите ти и сме много доволни от този факт. Благодарим ви и ви пожелаваме още много вълнуващи мигове,усмивки и,разбира се, идейни фотосесии!


Мануела и Петър: относно сватбена фотография

Професионален сватбен фотограф

“Страхотен професионалист и страхотен човек! Маргарита Ангелова! За останалото снимките говорят…”


 

Боби и Мони: относно сватбена фотография

сватбена фотография

“Благодарим ти Марго за проявения професионализъм, усет и красота, красивите спомени и незабравими мигове запечатени през твоя обектив, моменти които с всяко разлистване напомнят за нашия миг, сякаш е бил вчера. Благодарим ти за това, че се раздаваш на 100% за всеки, улавяш емоциите и ги запечатваш завинаги. Правиш нещата с усмивка и лекота, с хъс и огромно желание, затова и резултатите ти са невероятни!
Благодарим ти за страхотното отношение ! За нас беше удоволствие, че беше част от нашата незабравима приказка.”


Диана и Стоян: относно моя сватбен ден и прекрасен фотограф!

сватбена фотография
“Уникален човек и страхотен професионалист! Каквото и да кажа няма да е достатъчно, то се вижда от всеки един кадър, изпипан до съвършенство! Едно голямо – БЛАГОДАРЯ!!!”