Close

Сватбата

Сватба

Сватбата! Тя е свързана с толкова много емоции, трепети и очаквания. Едва ли има момиче, което да не си е представяло как би изглеждало неговата. От красивата бяла рокля, прическата, грима та до шаферките и тортата.

Сватбата е един от най-специалните моменти в живота на всеки

Сватбата

Но когато започнем да организираме тържеството, тогава установяваме колко много решения трябва да вземем. Детайлите са толкова много, всичко трябва да бъде изпипано до най-малката подробност, а времето – то никога не стига…

В такъв случай започвате да събирате мнения от хора с повече опит, от женени двойки, минали през цялостната подготовка на този приказен ден, някои предпочитат сватбени агенции. Но най-често задаваният въпрос остава – на кого да се доверим?

Аз съм професионален сватбен фотограф с повече от 15 години практика. Присъствала съм на толкова много сватбени тържества – скромни, класически, пищни, изключително нестандартни и дори щури.

Затова се надявам впечатленията и съветите, които споделям с вас, да са ви от полза и да намалят напрежението около сватбената треска, за да може да се насладите истински на този ден. Защото той е
ВАШИЯТ ДЕН.

И ВИЕ го заслужавате!