Close

Клиентите за нас

Какво казват клиентите за професионален фотограф Маргарита Ангелова?

Сияна и Петър – Сватба в подножието на Рила

Марго, благодарим ти, че запечата нашия специален ден! Бяхме спокойни през целия ден, че до нас има професионалист, който си върши много добре работата. Нямаше момент, в който Марго да не е на място, готова да заснеме всичко, което се случва.
Ако трябваше пак да избираме, пак бихме се доверили на Марго! Когато някой работи с цялото си сърце си личи! Благодарим! ❤️


Алекс и Цецо – Сватба в хотел “Акорд”

Благодарим на Маргарита за професионализма, всеотдайността и любовта, с която върши работата си! Резултатът се вижда в страхотните снимки, които направи за нас! Ако искате да получите индивидуално отношение за вашия специален ден, както и много полезни съвети преди него – тя е човекът! ♥


Поли и Стан – Сватба в голф клуб “Св.София” – Равно поле

PSM_5721-1

“Скъпа Марго, огромно Благодаря! Даваш сърцето си в това, което правиш и резултатът се вижда от кадрите. А колко труд е вложен дори и ние, младоженците не можем да предположим. Още веднъж Благодаря! Целувки!”


Любомира и Веселин – Градинска сватба на открито в “Приказната градина” близо до Елин Пелин

сватбена фотография
“Марго, желаем ти все така да продължаваш да работиш с толкова всеотдайност, страст и любов.Ти си прекрасен човек и професионалист ….Благодарим ти,че успя чрез тези си качества да пресъздадеш в кадрите всичко онова,за което се бяхме старали тооолкова много….
Гледайки заснетите от теб и екипа ти снимки, се пренасяме НАПЪЛНО в магията на нашия специален ден,а, именно сватбеният.….Прецени ни ,изтърпя ни -сега ние, приятели и роднини се радваме на всички моменти ,които улови с много хъс и пози :)”


Кристина и Ангел – относно сватбена фотография

сватбен фотограф, сватба, младоженци

“Марго, благодарим ти за професионализма и отдадеността с които засне нашият специален ден! Ти беше не само наш фотограф, а и гост с който успяхме да споделим най – прекрасните си мигове!!! Успех и само напред!!!”


Виктория Лулева / 2018

Марги, ти си вълшебница! Запамети най- прекрасните ни мигове! Имаш страхотен талант да уловяш най-съкровенните моменти! Благодаря ти! Направи денят ни неотразим, въпреки ужасяващият студ!


Цветелина Стойчева / 2017

“Марго, благодарим ти за това, че улови толкова красиви мигове от нашата сватба! Вие сте страхотни професионалисти!
Още веднъж ви благодарим! Обичаме ви!
Снимките са страхотни!
Thank you so much ! You are the Best !

Цвети и Светльо”


Зорница Ангелова / 2017

“Марго,много ти благодаря за прекрасната фотосесия.Ти си страхотна. Не познавам друг толкова отдаден на работата си човек.Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ!”


Росица Николова / 2017

“Доверявам се всеки път на Марго, заради професионализма й и човечността, заради коректността и индивидуалното отношение!”


Вили и Томи: относно сватбена фотография


Марго,благодарим ти за професионализма на целия екип,за отношението, себераздаването и креативността. Не просто улавяте моментите на радост,но и влагате душа и емоция, която си проличава и на снимките! Внимателно се вслушахме в съветите ти и сме много доволни от този факт. Благодарим ви и ви пожелаваме още много вълнуващи мигове,усмивки и,разбира се, идейни фотосесии!


Мануела и Петър – относно сватбена фотография

Професионален сватбен фотограф

“Страхотен професионалист и страхотен човек! Маргарита Ангелова! За останалото снимките говорят…”


Боби и Мони: относно сватбена фотография

сватбена фотография

“Благодарим ти Марго за проявения професионализъм, усет и красота, красивите спомени и незабравими мигове запечатени през твоя обектив, моменти които с всяко разлистване напомнят за нашия миг, сякаш е бил вчера. Благодарим ти за това, че се раздаваш на 100% за всеки, улавяш емоциите и ги запечатваш завинаги. Правиш нещата с усмивка и лекота, с хъс и огромно желание, затова и резултатите ти са невероятни!
Благодарим ти за страхотното отношение ! За нас беше удоволствие, че беше част от нашата незабравима приказка.”


Диана и Стоян – относно моя сватбен ден и прекрасен фотограф!

сватбена фотография
“Уникален човек и страхотен професионалист! Каквото и да кажа няма да е достатъчно, то се вижда от всеки един кадър, изпипан до съвършенство! Едно голямо – БЛАГОДАРЯ!!!”


Таня Станкова / 2016

“Благодаря от сърце за добре свършената работа и за изненадата която ни направи Маргарита Ангелова! Марго, пожелавам ти да сбъдваш мечтите си, както в професионален така и в личен план, бъди винаги такъв позитивен човек и страхотен професионалист. Благодаря от името на сем. Станкови и успех!”


Инна Тодорова / 2016

“Вчера имах невероятната възможност да се запозная с тази прекрасна жена и невероятен професионалист. Страшно креативни мисли и идеи има, държи на разчупените снимки, а не на строго сватбено класически стил. В началото беше доста строга, но както каза мъжа ми “ако не е строга всеки ще и се качи на главата и няма да може да си свърши работата”, щом я опознах се влюбваш в нея, страхотна е. Нещото, което тя ми каза и съм сигурна, че никога няма да забравя беше “добрият фотограф никога НЕ използва фотошоп” – само от това изречение можете да си направите извод за работата й”