Close

Любомира и Веселин

Любов от приказките в Приказна градина!

Мечтана, рисувана с месеци, красиво сбъдната до последния детайл, беше сватбата на Любомира и Веселин.

Избраха ме за техен сватбен фотограф в края на миналата година. Мястото – чудно! – Приказната Градина, която се намира на километър от Елин Пелин, и само на 25 км от София – далече от шума и от традиционните софийски сватби. Градината е различена от добре познатите места. Тя предоставя отлична възможност за организирането на сватби на открито, без ограничения за силата на музиката в късните часове, тъй като е извън града.
Младоженците бяха предвидили всичко до последния детайл така, че гостите да се почувстват специални още при пристигането си. Затворете очи и си представете цигулки, които озвучават невероятно приказна градина. Та това е едно малко чудо!
Църковният ритуал, извършен от трима свещеници, се състоя в храм „Св. Николай Чудотворец“ в центъра на Елин Пелин. „На многая лета” вдигна адреналина на всички и с гостите се отправихме към Приказната Градина за изнесения ритуал. Безкрайно много обичам да снимам изнесен ритуал и винаги го препоръчвам на нашите младоженци. А Любомира и Веселин с непринуденото си държане успяха да го направят незабравим за всички. Смях, сълзи – всичко бе една топка от емоции… За прекрасния купон се погрижи https://newdjgroup.wordpress.com/ и невероятните им приятели.
За тези младоженци мога да разказвам много, но най-запомнящото в техния ден бе Любовта и Страстта в очите им. Любов, за която можеш да прочетеш само в приказките.
Асистент – фотограф Цветомил Богданов.
Приказката на Любомира и Веселин в Приказната градина: Сватба Любомира и Веселин