Close

Как да се справим с вълнението в сватбения ден?

Вълнението в сватбения ден

 ТОП 8 сватбени вълнения на всяка една наша булка

Избрахме тази тема (вълнението в сватбения ден), защото една от основните причини за красиви снимки е естествено Булката. А когато тя е спокойна, сватбеният ден е уникален и снимките се получават с лекота.

От дългогдишния ни опит като сватбени фотографи направихме класация, избирайки ТОП 8 сватбени вълнения на всяка една наша булка.
Ще се опитаме да ви подскажем как да туширате притесненията и вълненията, така че това да не се отрази на сватбените снимки.
Ясно е, че ние жените сме по-емоционални (даже много по -), но все пак!

Първото притеснение на всяка една булка е:

Добре ли изглеждам в роклята, дали трябваше да е тази рокля?
Всяка една бъдеща булка мечтае да е най-прекрасната в сватбения ден. След дълго обикаляне и пробване на много рокли намира своята, но винаги следват колебания, че не е направила правилния избор.
Момичета, няма от какво да се притеснявате – най-красива на всяка една сватба винаги е Булката.

Доста често се свалят по няколко килограма – следствие от стреса при подготовката. И в последните дни преди сватбата разбирате, че Роклята ви е голяма.
Не го мислете! Винаги ще се намери някоя сръчна приятелка, която ще е с вас при обличането и ще измисли как да стесни роклята с подръчни материали така, че да се чувствате добре.
Помислете така, това има и своята хубава страна  🙂 Ще сте по-леки с няколко килограма и ще танцувате уникално в сватбената вечер!

Следващото притеснение е прическата в сватбения ден! Имали сме случай булката, идвайки от фризьора, недоволна влиза в банята и разваля прическата, изсушава се и пуска косата. Тогава си помислихме:
– Сега нашата булка ще е ядосана и няма да можем да я накараме да се усмихне.
Нищо подобно, тя беше себе си, изглеждаше уникално, естествена и много щастлива. Беше махнала доста тежък кок от косата си, с който тя не се чувстваше комфортно.
Така че, момичета, бъдете себе си. Леките и нежни прически  винаги са на мода 🙂

Трето, от което се вълнуват нашите булки, е сватбеният грим. Скъпи дами, оставете се в ръцете на професионалния гримьор да каже какво и как трябва да бъде. Точно, както при прическата, така и при грима колкото е по-малко и по-естествено, толкова по-добре.

Нашият съвет: пробвайте няколко червила и задължително имайте любимото у вас, защото от многото целувки то изчезва, а по време на сватбената фотосесия целувките са задължителни 🙂

Друго притеснение и колебание, свързани с вълнението в сватбения ден, на нашите булки е:
– Със или без сватбен воал?
И в единия, и в другия случай ще сте прекрасни. Дългият воал винаги придава женственост и стил, но в същото време, когато е 3 метра, става пречка.

Доста често нашите булки се оплакват, че някой им настъпва воала, следват постоянни притеснения, че може при неволно дърпане да се развали сватбената им прическа. За това помислете добре преди да направите избора си. Лежерно пусната или леко прибрана прическа с цветя в косите също е решение.

– Друг детайл е сватбеното бижу. То най-често е съобразено с роклята, а когато тя е достатъчно блестяща, обикновено нашите булки слагат само обеци. Момичета, най-важното и съществено бижу сте Вие, мислейки така, никога няма да сбъркате 🙂

– Какъв да е сватбеният маникюр? Една част от нашите булки обичат блясъка, а други залагат на класическия  маникюр със сватбени елементи.

– Какви да са сватбените обувки? Имали сме случаи, когато булките след ритуалната зала и църквата не могат да ходят.

Често момичетата се събуват боси, защото не са избрали техния стил обувки, с който са свикнали да ходят. За това препоръчваме винаги да имате у вас резервни обувки за сватбената фотосесия, както и за танците в ресторанта.

До тук изброихме седем от нашите ТОП 8 Сватбени вълнения. Досещате ли се кое е е най-голямото вълнение на всяка една булка? Ще ви кажем 🙂 .
На последно място в нашата класация, но на първо място в сърцето е Той – въпросът, и така чаканият отговор, а именно:

-Сега ще каже ли заветното „ДА“!

Та нали всичко това правим за него, прическа, грим, рокля…
Скъпи дами, за ваше спокойствие нямаме случай, в който Негово Величество Младоженецът да казва нещо различно, така, че мечтайте и дерзайте…

Когато има слънце в очите, то и вятърът на любовта задължително е в правилната посока! И тогава, няма как да има притеснения. А вълнението в сватбения ден … Оставете го на нас, вълненията ще ги преразкажем и запечатаме по най-добрия начин.

И не се страхувайте от тях. Те са доказателството, че сърцето ви обича. И че ви пука  🙂 <3