Close

„Да бъде или да не бъде?” – въпросът за Сватбен сезон 2020

горска сватба

Лятото на Сватбен сезон 2020 е тук, а вълнението от предстоящата ви сватба се превръща в притеснение дали вълшебният ден ще се сбъдне. Една голяма част от младоженците преместиха сватбите си за есента на тази година, а други – за 2021 г.

Какви алтернативни варианти привлякоха вниманието на много двойки за незабравим сватбен ден. Ето и нашите наблюдения.

Малка бутикова сватба

Модната тенденция за малка бутикова сватба в тесен кръг вече има и доста практична страна тази година. Прекрасно е да отпразнуваш и заявиш любовта си пред най-близките.
При този тип сватби качеството на общуване е на по-добро ниво, защото имате повече време за скъпите за вас хора. За предпочитане са малките хотели с ресторанти, предназначени до 50-60 човека в близост до големия град, но сред природата.


Младоженците наемат хотела за уикенда, а гостите винаги остават впечатлени, тъй като се радват и на мини почивка.

Сватба на открито сред природата

Друга модна тенденция са градинските и горските сватби, които в последните години са предпочитани заради екологичния аспект.

Неотдавна заснехме подобна сватба, скоро ще разкажем за нея.

Такива сватби извън града може да се организират в хижа на Витоша, а защо не и във вилата на ваш приятел или роднина.


В последно време хората все повече търсят уединение с природата, далеч от градския шум.


Представете си само – пристигате в петък, имате достатъчно време да се настаните и отпочинете, а на следващия ден да се приготвите спокойно за сватбата на вашите приятели 🙂
Без да препускате от единия до другия край на града в преследване на програма, както обикновено се случва на градските сватби, а пристигайки в ресторанта… вече сте изморени. Не целите това, нали?

Сватба на село

Идеята за сватба на село не винаги се е посрещала с ентусиазъм, но през последните години това започна да се променя.


В действителност, този тип сватби могат да бъдат много романтични и модерни в грънч стил.
По този начин можете да облекчите и определения бюджет за ресторанта при наличието на добра организация и хубав кетъринг. Едно от предимства е, че можете да усилите музиката до колкото си искате, без да се съобразявате с късния час.
Подобно нещо няма как да се случи, когато сте в града. Различна, необикновена и запомняща ще бъде не само вашата сватба, но и сватбената фотосесия.

Красив пасторален фон в меко зелено, синьо и златно на вашата любов – идилия , която пленява!

Подобни чаровни сватби ни очакват до края на тази година, а подходящи дестинации и за трите типове сватби са Старосел,
Боженци, Мидалидаре, Могилово, Ловна резиденция Скалско, комплекс Sky Way, голф клуб„Света София“ , Хотел „Риу“ Правец, Esterra Vini, Bohemian Lake Park, Галени градини, селата до София, Боровец, Oasis Resort Зверино, Арбанаси, Рибарица, Blacksearama в Балчик, Орешак (Троян), Махала Баба Стана (Троян), Боровец, Трявна, а също и вашето родно място 🙂

Скъпи бъдещи младоженци, убедени сме, че вие ще измислите далеч по-хубави и щури варианти за вашата мечтана сватба, а на нас остава задачата да отразим празника ви по възможно най-добрия начин.Мечтайте и не се отказвайте от вашия ден, защото няма нищо по-хубаво от това да заявиш смело любовта. Бъдете креативни и направете вашата уникална мини сватба. Направете я така, че да докоснете сърцата – вашите и на гостите си. А детайлите и емоциите запечатайте с професионален сватбен фотограф. 🙂