Close

Фотосесия в деня на сватбата извън големия град – топ тенденция за 2019 година

Фотосесия в деня на сватбата

Сватбите, както всичко останало, преминават през различни за сезона тенденции. Фотосесия в деня на сватбата – предложения за 2019 г.

Докато преди наблюдавахме как младоженците търсеха най-практичния вариант за локация и програма на сватбеното тържество, с възможно най-малко разкарване, да не се налага те, както и гостите им, да пътуват, сега нещата стоят по различен начин.

Този сезон младоженците се бяха въоръжили с енергия и предпочитаха денят им да мине по-разнообразно, макар и да се поизморят малко повече. За наша радост тази година имаме удоволствието да снимаме на различни и красиви извън софийски локации. А дори когато сватбата е в големия град, някак по-лесно се съгласяват да мръднем някъде на по-диво място, за да направим фотосесия в деня на сватбата.

Резултатът – наистина снимките са, освен по-разнообразни, но и се получават по-естествени, тъй като големият град предполага много хора, които ни наблюдават по време на снимки, и нашите влюбени двойки  се притесняват.

В този блог ще споделим някои от любимите ни места, на които имахме удоволсвтвието да снимаме, и, разбира се, нашите впечатления.

Интересни локации за сватбена фотосесия в деня на сватбата:

Село Рибарица

Село Рибарица се намира в старопланински район, в подножието на Стара планина в Тетевенския балкан – не е нужно да поясняваме за каква красота става въпрос.

Нашите младоженци бяха резервирали места за спане в хотел „Света Екатерина“. Двамата влюбени държаха на непринудени и естествени снимки, което направи работата ни лесна и много приятна. Сред такава природа и спокойствие няма как снимките да се получат по друг начин.

Горещо препоръчваме за младоженци, които искат да се венчаят на спокойно и уютно място и без излишна суматоха. Селцето разполага с места, където да се спи, църква и много невероятни гледки. А ако не успеете да се организирате в деня на сватбата, винаги може да се направи следсватбена сесия там J. Мястото си заслужава!

 

Голф Клуб „Св. София“ в Равно поле

Простор, полета и зеленина – ако търсите малко по-необичайно място за вашето тържество препоръчваме Голф Клуб „Св. София“ в Равно поле. Разположен в непосредствена близост до София и все пак заобиколен от изключително красива природа. Навсякъде във въздуха се носи романтика, хотелът е предвиден точно за такива събития и не трябва да се притеснявате как ще се прибират гостите.

Ако искате Вашата сватба да е със западен облик, Ви препоръчваме точно това място. Сватбената фотосесия се получава много добре, когато за фон имате море от свежи хълмове и дълбок, красив хоризонт. Няма случайни минувачи да ви притесняват, нито да се губи време в обикаляне на различни локации.

Гостите могат да се приготвят в хотела, докато ние сме на фотосесия, и няма да ги мислите къде да Ви чакат или къде да седнат да пият кафе. Това, че всичко е на едно място, е много голям плюс за Вашето настроение в специалния ден.

Троянски манастир

Напоследък все повече младоженци се ориентират към битовите сватби с фолклорни мотиви. Едно от най-хубавите места за такъв тип сватбена фотосесия е Троянският манастир „Успение Богородично“. Той е разположен в северните поли на Троянския балкан близо до село Орешак и на 10 км. от град Троян.

Mястото е изключително подходящо за фотосесия, както в самия манастир, така и извън него. Едно от предимствата е, че има сенчести места, които позволяват фотозаснемане и през деня, когато слънцето е високо и не е подходящо за снимки.

Красивата архитектура на манастира придава по-интересен облик на снимките за младоженицте, почитатели на красивите типични за българския фолклор места.

Царска Бистрица

Ако сте любители на истинската дива природа, Ви препоръчваме да се замислите за фотосесия в красивата, в близост до курорта Боровец, местност – Царска Бистрица.

Вековни гори, красива река, малки горски пътеки – паркът около двореца е изключително красив и подреден. На това място се получават митични, изпълнени с горски заряд снимки, които няма как да станат в обикновена паркова среда.

Дори ако планирате сватба в София, е напълно възможно да се отиде до там в деня на сватбата, а после да се върнете. Така ще имате снимки от едно наистина различно място и не е необходимо да планирате тържество в курорта.

В заключение …

Харесаха ли Ви тези райски места? Все пак е добре да знаете, че за фотосесията за сватбата са нужни освен красиви и омайни кътчета, и много любов и огън в очите. При такава комбинация всичко може да бъде гарантирано.

Снимките извън София винаги са заредени с много емоции, с много красота и чар. А спомените от едно такова приключение са незабравими. Преживейте го с усмихнати сърца! И обективът ни ще Ви последва с радост. Изискването ни към Вас е само едно – да ни се доверите!