Close

Абитуриентски Балове

Професионална абитуриентска фотография и фотосесия

Колко бързо минават ученическите години… Докато се усетиш – и ето те в двора на училището с мечтаната рокля или костюм, крещящ до побъркване цифрите от 1 до 12. Отстрани, без да се натрапват, гордо гледат твоите близки и не могат да повярват как бързо е минало времето. Няма лъжа – Вие сте порасналата дъщеря, порасналият син. Неузнаваеми с прическата, силния грим и бутилката в ръка – ей така за самочувствие или пък за емоция. За да уловиш и съхраниш правилната емоция на събитието – избери абитуриентска фотография и провеждането на професионална фотосесия.

Затова абитуриентския бал се приема за най-специалният и най-незабравимият ден, в който искаш да извикаш на живота – „Здравей!”. Стоиш пред огледалото – отсреща виждаш другото ти „аз” – пораснало, помъдряло и… все така щуро. Бързаш, за да хванеш живота и да не се изпуснете взаимно. Имаш само няколко часа за пренастройка, в които ти предстоят много танци. И може би сълзи. На тъга- от раздялата с любими учители и приятели от класа, и на радост – от тайнството на предстоящото ново начало.

И точно тези часове ще останат завинаги в спомените ти.

За да можеш да ги визуализираш – ти трябва професионален фотограф за абитуриентски фотосесии. Ако ми повярваш, ако ме избереш – това мога да бъда аз. Обещавам да изпълня всяко твое желание, но и да помогна то да стане по-красиво, по-цветно и по-шантаво.

Ако не те е страх – довери ми се. Давам ти дума – ще бъде най-якото! Професионален фотограф Маргарита Ангелова на Вашите услуги!